Ce inseamna o figuranta de sala care lucreaza ca si hostess in club de noapte?

ce inseamna figuranta de sala in club de noapte

Termenul ''figuranta de sala'' este folosit doar in Italia pentru a defini un tip de munca absolut legal care este oferit de multe cluburi de noapte (night club) si localuri nocturne atat in Italia cat si in Europa.

 

Localuri nocturne si night club-uri ce doresc sa ofere propriei clientele in afara de muzica,spectacol si atractii internationale de diferite tipuri si un alt serviciu de divertisment in compania fetelor frumoase.

In mod normal ''figuranta de sala'' care lucreaza ca si hostess in ''night club''este reprezentata de o domnisoara/femeie cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani.

 

Hostessele care fac acest tip de munca in cluburi de noapte tradizionale din Italia au un aspect fizic placut,cultura generala,eventual si o engleza buna ca a doua limba,au o personalitate puternica,sociabile,si in mod natural predispuse la relatii publice.

 

job in cluburi de noapte italia

Hostess Job Night club Italia
Agentia NightClubs4EVer selectioneaza personal feminin (18-35ani) cu aspect fizic placut pentru contracte de munca ca si HOSTESS(figurante de sala) in toata ItaliaJob-ul consta in a sta la masa cu clientii si a conversa cu ei...leggi tutto.

Ce rol are figuranta de sala care lucreaza ca si hostess in club de noapte?

rol figuranta,hostess de sala night club

Rolul figurantei de sala care lucreaza ca si hostess in night club este doar de a conversa/vorbi si dansa cu clientii clubului (ca in discoteca) astfel incat prelungeste timpul de sedere al acestuia in local.

(Nu club Privat,Nu contact fizic,Nu prostituție)

In mod normal acest tip de job se presteaza intr-o atmosfera care alterneaza intre un piano bar si o discoteca moderna,prietenoasa si relaxanta,aproape intotdeauna in localuri foarte elegante,rafinate si confortabile cu muzica de fundal placuta,unde puteti dansa diferite genuri de muzica,asista la spectacole de balet internationale,consumand bauturi si fructe pe care clientul le cumpara pentru figuranta de sala care ii ofera compania.

Serviciul oferit de figuranta de sala care lucreaza ca hostess in night club este de a distra si relaxa clientul prin dans si vorba buna,in acest fel ramane in interiorul localului.

De obicei clientul este cel care alege fata/hostessa cu care doreste sa stea in companie,dar si figuranta de sala se poate apropria de clienti intr-un mod politicos si elegant pentru a promova compania lor.

Acest tip de job poate fi distractiv deoarece se poate lucra si in grupuri.

Ca si grupuri de fete(figurante de sala) sunt grupurile de clienti ai localului care doresc compania mai multor artiste odata.

Durata serviciului de divertisment oferit de figuranta de sala in interiorul clubului de noapte,numita din punct de vedere tehnic ''CONSUMATIE''este intotdeauna limitata si este referitoare la timpul pe care un client este dispus sa il petreaca alaturi de artista aleasa,bineinteles fara contact fizic.

Aducem la cunostiinta fetelor/femeilor care nu au mai lucrat niciodata ca si figuranta de sala in club de noapte ca ,la locul de munca vor sta mai tot timpul cu colege/amice care sunt de aceiasi nationalitate.

Toate figurantele de sala vor primi asistenza si sprijin atat de la Agentia NightClubs4EVer cat si de la angajator/patron pe tot parcursul colaborarii pentru orice necesitate.

Daca doriti si in cazul in care ati fost solicitata de catre angajator puteti sa lucrati ca hostess,figuranta de sala si in acelasi timp puteti de asemenea efecuta si spectacole de balet sau dans pe ring/la bara in fata publicului.

Pentru aceste servicii suplimentare se stabilesc aparte castigurile,prin urmare (daca aveti experienta)in momentul in care complectati Formularul de inscriere selectionati cu atentie postul dorit pentru care sunteti disponibile.