Agentie impresariat artistic,companie intermediere contracte de munca Italia,cautam personal artistic feminin pentru colaborari,munca pentru fete ca si hostess,

fete caut romance night club job strip girls

Bine ati venit pe pagina noastra!
Suntem o companie care se ocupa cu intermedierea contractelor,locuri de munca in Italia pentru Animatoare, Dansatoare si Hostesse exclusiv prin intermediul acestui sediu virtual.
Dorim ca prin aceasta vizita,dumneavoastra sa reusiti sa ne cunoasteti destul de bine pentru a ne oferi increderea.
Tot odata speram pe aceasta cale, ca acesta sa fie doar inceputul unei colaborari de succes si avantajoase pentru ambele parti.
Cunostem domeniul impresariatului artistic, suntem prietenosi si vrem sa credem ca in orice situatie ne comportam elegant, corect si civilizat.
Ne dorim ca pe tot parcursul colaborarilor noastre cu dumneavoastra sa pastram o relatie excelenta din toate punctele de vedere, si de ce nu, poate ulterior sa ramanem prieteni.
-In primul rand, daca nu ati mai lucrat vreodata in acest domeniu, nu va imaginati ca o sa cuceriti lumea din primul contract, ca va veti imbogati peste noapte.
Acest lucru se intampla, de obicei, dupa un minim de 10 luni – maxim 24 luni , in functie de cat de bune sunt cluburile pe care vi le ofera un intermediar / o agentia, in fuctie de voi.
Primul contract in aceasta meserie, este de “scolarizare”, de invatare, de adaptare la o mentalitate diferita de cea a romanilor ce frecventeaza cluburile de noapte din Romania.
Oamenii, in strainatate, sunt mult mai civilizati decat va puteti imagina; pe de alta parte, in anumite tari, ei pot fi mai dificil de abordat.
Este foarte important sa invatati “stilul” fiecarui client in parte, fiecare are personalitatea lui.
Acest “stil” se deprinde, in medie, in doua a cate 3 – 6 luni lucrate.
-O chestiune extrem de importanta tine de tinuta voastra in club.
Cu cat tinuta in club este mai aranjata, mai curata, veti atrage atentia mai mult.
Atitudinea si zambetul sunt doua chestiuni , la fel de importante.
Clientii vin in cluburi sa se relaxeze, sa uite de problemele cotidiene; rolul vostru este acela de a-i face pe clienti sa se simta bine prin simpla voastra prezenta.
Ei platesc pentru relaxare, voi sunteti platite sa distrati cu ei la masa.
Pentru a-i flata pe clienti, este foarte important sa invatati macar cateva fraze in limba lor, fraze de genul “buna ziua”, “ma numesc..”, “ce mai faci, te simti bine”
.-Este foarte important sa munciti, sa nu fiti delasatoare in timpul programului, sa va duceti la fiecare masa in parte, desi colegele voastre de munca au fost, poate, refuzate.
Un client poate sa doreasca la masa lui, nu neaparat o fata frumoasa, cat zambitoare, feminina.
Din povestile dansatoarelor care au fost plecate prin intermediul nostru, am constatat ca nu frumusetea este un criteriu de baza in fata clientului, ci stilul fiecarei dansatoare in parte de a aborda clientii iar acest stil se invata in timp, dupa cum v-am spus mai devreme.-
Nu este greu sa pornesti in meseria asta, dar nici usor.
Trebuie sa aveti capacitatea de a va adapta fiecarui client in parte, sa fiti amabile si politicoase chiar daca clientul refuza compania voastra la masa, sa va ingrijiti tinuta de club, sa dati dovada de feminitate si respect fata de voi insiva.
-Inainte de plecarea trebuie sa cunoasteti una di urmatoarele limbi straine: limba engleza, limba italiana sau limba spaniola la nivel conversational, ca sa puteti conversa cu clientii la masa.
-In final, as vrea sa mentionez ca visurile pot deveni realitate atata timp cat sunteti ambitioase, precaute si muncitoare.
Din experienta mea, va spun ca nimic nu este imposibil si ca puteti castiga mult mai multi bani decat in Romania, cu un minim de efort.
De-a lungul timpului am cunoscut multe fete cu o situatie materiala greu de imaginat si, care au reusit, intr-un timp relativ scurt, sa-si traiasca viata asa cum si-au visat-o.
Va doresc mult succes in tot ce v-ati propus si nu uitati sa fiti precaute!


<<< INAPOI <<<

 

Scrivi commento

Commenti: 2
 • #1

  Gabry (martedì, 11 dicembre 2012 13:30)

  Buna ziua,locuiesc in Italia(Milano) de mai bine de 12 anni,am avut doar o singura esperinza in night(barista,hostess si uneori ospatar).Nu asi vrea sa fac altceva pentru ca nu am capacitatile altor fete. Daca aveti propunere pentru aceasta figura sunt immediata disponibila in SVIZZERA nu ITALIA. Va multumesc

 • #2

  Marilyn (mercoledì, 02 gennaio 2013 20:11)

  Salve ho letto il vostro sito e sono interesata de'l lavoro con voi. Sono de la Romania e parlo englese ,italiano,ungareze e un po di tedesco(german)e naturalmente Romana :-)
  Va rog sa preluiati contactul cu mine in caz de sunt si ue sinpatica.
  Con rispecto Merilyn