Ce inseamna hostess,cum se percepe,promovarea job-ului,activitatea de zi cu zi

 1. Ce inseamna hostess si cum se percepe:
 2. Interactionati cu cei din jurul dvs cat mai bine, indiferent cat de diferiti ar fi acestia. 
 3. Puteti analiza comportamentul celor din jurul vostru, puteti imprumuta de la acestia lucrurile bune,
 4. frumoase si atunci atitudinea dvs trebuie sa fie in concordanta cu atitudinea acelei persone asa incat atributul ,,hostess"
 5. sa fie cat mai putin vizibil iar nota familiala SA PREDOMINE. 
 6. In acest context jobul dvs se va transforma dintr-un job obligatoriu pentru a ne hrani existanta intr-un mod placut de a ne castiga existenta. 
 7. Aveti o oportunitate uriasa de a lega prietenii sau de a cunoaste persoane, care mai tarziu va pot ajuta in cariera voastra.
 8. Sfaturi pentru hostess:
 9. Respectul de sine este un ansamblu de calitati ce definesc valoarea unei persoane. 
 10. Ne rezumam in a va spune ca, in acest domeniu, respectul de sine inseamna o decenta impecabila atat verbal cat si vestimentar. 
 11. O atentie deosebita in alegerea tinutei si a accesoriilor, o atitudine decenta dar ferma, bun simt, respect pentru oamenii cu care interactionati, asumarea responsabilitatilor, indeplinirea unui contract cu multa seriozitate si punctualitate. Info job
 12. Hostess este o activitate prestată de fete, care au menirea de a interacționa cu invitații, vizitatorii unui eveniment (târg, expoziție, concert, lansare produs etc.) clientii clubului. 
 13. Persoanele care practică acest job au un aspect fizic plăcut, sunt zâmbitoare, întrețin buna desfășurare a evenimentului și sunt capabile să ofere informații sau să poarte o conversație în limbă romană, engleză, italiană, spaniolă, etc în funție de cerințele clientului,se costumeaza decent fiind imaginea locatiei.
 14. Hostessele au următoarele atribuții:
 15. întâmpinarea clienților
 16. buna desfășurare a procesului de înregistrare al clienților și însoțirea lor la locurile rezervate
 17. Costumatia hostesei trebuie sa fie decenta,sa impuna respect,costumatia vulgara
 18. duce la neanceperea activitatii in acea zi!!!
 19. Servirea invitaților cu băuturi, gustări,oferirea de informații pentru clienți  / invitați
 20. -distribuirea materialelor publicitare
 21. -prezentarea locatiei-prezentarea clubului-promovarea evenimentelor-promovarea imaginii clubului-stimularea vanzarilor.
 22. -întreținerea atmosferei-cunosterea a cel puțin o limbă străină-conversatii la mese in termeni politicosi-intretinerea atmosferei specifice clubului 
 23. Te incadrezi in cerintele de mai sus, atunci nu da cu piciorul sansei de a castiga bani si de a-ti petrece timpul in locuri minunate. 

 

Scrivi commento

Commenti: 0